RANTAKAHVIO

Liedakkalan rantakahvio

Kahvio

Liedakkalan rantakahviossa voit asioida ja nauttia vaikka kahvit myös sisätiloissa. Tarjolla myös muita kuumia ja kylmiä juomia, jäätelöä, leivonnaisia ja makeisia. Halutessasi voit asioida turvallisesti myös myyntiluukun kautta. Rantakahviossa vuokrattavissa sähköiset Fat-biket, sekä SUP-laudat. Vesijuoksuvyöt ilmaiseksi lainaan ranta-veteen. Varaukset arkisin kello 12.00-18.00 kioskin aukioloaikana. Pyörät ja laudat voit vuokrata myös vuorokausi- tai viikonloppuvuokralla mukaan. Varaukset numerosta 044-9759 794. Pihalla sijaitseva laavu vapaasti käytettävissä. Rannassa myös veneenlaskupaikka sekä laituri, joten saapua voit vaikka veneellä. Tervetuloa!

Kuvaa klikkaamalla saat sen suuremmaksi ja voit ladata sen PDF-muodossa A4 koossa.
Kuvaa klikkaamalla saat sen suuremmaksi ja voit ladata sen PDF-muodossa A4 koossa.
Kuvaa klikkaamalla saat sen suuremmaksi ja voit ladata sen PDF-muodossa A4 koossa.

Keminmaan Kunnan kesätyötukihakemukset

pdf logo pohjalla
Kestyötukihakemus PDF
Microsoft-Word-Logo
Kesätyötukihakemus WORD
pdf logo pohjalla
Kesätyöesite PDF avaa klikkaamalla kuvaketta

Vuokraa sub-lauta rantaan tai mukaan

Vain välinevuokraus – Ei ohjausta tai valvontaa. Yhdistys ei vakuuta lautailua tai välineitä. Ikäraja 16-vuotta, alaikäisellä pitää olla huoltajan kirjallinen suostumus ja kelluntaliivit ovat pakolliset. Käyttösopimus hyväksyttävä ja kuvallinen virallinen henkilötodistus esitettävä. Laudan vuokraaja lautailee ja käyttää/vuokraa lautaa ja tarvikkeita omalla/huoltajan vastuulla. WINDMADE SUB-LAUDAT 2 kpl koko 300x76x12 cm, materiaali drop stitch + PVC, 3 evää, paino 8 kg (ilman varusteita), kantavus 140 kg, suositeltava paine 15-18 PSI. Alumiininen teleskooppimela, pituus 171-212 cm, karkuremmin pituus 3 m, kelluntaliivit mukaan (Hinta sis. laudan ja yhden liivin – eri kokoja).

15€ Alkava tunti – 10€ Seuraava tunti – 45€ Vuorokausi – 70€ Viikonloppu/1 lauta – 100€ Viikonloppu/2 lautaa

E-Fatbike vuokraus rantakahviosta

Vietä mukavaa kesäpäivää pyöräillen Kemijoen maisemissa. Hyviä maastoreittejä löytyy läheltä ja pöyrätiet kulkevat upeissa jokivarsimaisemissa molemmilla puolilla Kemijokea! Sähkö Fat-Bike koot ovat L ja M. Kypärät sisältyvät vuokrahintoihin. Varaukset pyörille tulee tehdä 2 päivää aiemmin, ennen suunniteltua vuokrausajankohtaa. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi vuokrauksen yhetydessä.

1 tunti 20€ – 2 tuntia 30€ – 3 tuntia 35€ – Päivä 60€

SUP-lautojen ja E-fatbike polkupyörien vuokrausehdot

pieni
pdf logo pohjalla
SUP-lautojen vuokrasopimus - avaa tästä!
pdf logo pohjalla
E-fatbike polkupyörien vuokrasopimus - avaa tästä!
pieni

Kalatuslupia verkko- ja katiskapyyntiin

Kalastuslupia verkko-ja katiskapyyntiin Liedakkalan jakokunnan vesille hintaan 10€/verkko ja 5€/katiska on nyt tuttuun tapaan myynnissä rantakahvilassa. 1 merkki jokaista katiskaa tai verkkoa kohti, luvat ovat voimassa aina kyseisen vuoden loppuun saakka. Kalastusalue on liedakkalan jakokunnan vesialue. Alueet näet alla olevista kartoista, jotka voit suurentaa kuvia klikkaamalla ja ladata ne PDF-tiedostona. Kartassa siniset täpälät kalastusalue ja sininen rasti rantakahvilan sijainti.

pieni
Kalastusalue 1 klikkaa karttaa suurentaaksesi sitä
Kalastusalue 2 klikkaa karttaa suurentaaksesi sitä
pieni

RANTAKAHVILASTA MAHDOLLISUUS SAADA LAINAAN ILMAISEKSI ONKIVAPOJA RANNALTA ONKIMISEEN – OMAT SYÖTIT PITÄÄ OLLA MUKANA!

Call Now Button