KESÄTYÖNTEKIJÄT 2022

Kesätyöntekijät 2022

Liedakkalan Kyläyhdistys Ry palkkaa vuodelle 2022 kahdeksan reipasta kesätyöntekijää rantakahvilaan. Tällä sivulla he myös jokainen tulevat kertomaan kokemuksiaan elämänsä ehkä ensimmäisestä tutustumisesta varsinaiseen työelämään. Yllä oleva kuva otettiin työasusteiden luovutustilausuudessa vaateverkkokauppa Disturb.fi Keminmaan myymälässä, joka lahjoitti asut kaikille töihin tuleville nuorille. Vaatteita luovuttamassa Disturb Scandinavia Oy:n yrittäjä Tiina Skinnari. Tänä vuonna rantakahvilassa Teitä palvelevat Wilma, Linda, Jemina, Emmi, Halla, Sani, Sanni ja Matias. 

Wilma

Hei, olen Wilma, 17 vuotias nuori Keminmaasta. Olen kesän kaksi ensimmäistä viikkoa, arkisin 12-18, pitämässä Liedakkalan kyläyhdistyksen rantakahviota. Ensimmäinen viikko on takana, ja vielä viikko jäljellä. Rannalla on ollut joka päivä hyvä tunnelma. On ollut ilo palvella asiakkaita, ja saada suut makeaksi esimerkiksi jäätelöillämme. Toivotaan, että tulevalla viikolla olisi lämpimiä ja aurinkoisia kelejä, jotta päästään nauttimaan kesästä kunnolla. Tulkaahan rannalle jätskille, ja rohkeimmat jo uimaankin! Minut tappaatte palvelemassa Teitä Liedakkalan rantakahviosta 6.-17.6 tänä kesänä.

Linda

Moi, olen linda, 15 vuotias tyttö keminmaasta. Olen ollut kohta kaksi viikkoa töissä arkisin 12-18 pitämässä Liedakkalan kyläyhdistyksen rantakahviota. Huonoilla ilmoilla ei ole aina ollut kauheasti asiakkaita, mutta töissä on silti ollut aina tosi mukavaa. Toivotaan että viimeisillä työpäivilläni tulee vielä paljon asiakkaita kun ilmat ovat nyt todella hienot. Olen palvelemassa teitä 20.6-1.7 Liedakkalan rantakahviossa tänä kesänä.

Jemina

Hei, olen jemina, 15 vuotias nuori keminmaasta. Olen ollut kohta kaksi viikkoa töissä arkena sekä juhannusviikonloppuna Liedakkalan kyläyhdistyksen rantakahvilassa. Asiakkaita oli viikonloppuna enemmän kuin arkena koska silloin oli lämmin. Vaikka joskus huonoilla ilmoilla ei ole ollut asiakkaita, niin silti on ollut kivaa. Toivon viimeisille työpäivilleni mahdollisimman paljon asiakkaita! Palvelen tänä kesänä Liedakkalan rantakahviossa 22.6.-30.6.

Matias

Hei, olen Matias 15-vuotias nuori Keminmaasta. Olen ollut kesätöissä kahden viikon ajan kello 12-18 Liedakkalan kyläyhdistyksen rantakahviossa. Asiakkaita on ollut ihan mukavasti, sadepäivinä taas vähemmän, mutta onhan täällä mukavaa ollut. Töissä on ollut hauskaa ja tykkään palvella asiakkaita. Kahden viikon kesätyöjaksoni päättyy tänään ja opiskeluni sähköasentajaksi alkavat elokuussa.

Halla

Mie oon Halla 16-vuotias nuori keminmaasta. Olen jo toista viikkoa Liedakkalan ratakahvilassa kesätöissä. Asiakkaita on ollut ihan hyvin, tietenkin huonommilla ilmoilla vähemmän, mutta on tämä mukavaa ollut ja olen oppinut jonkin verran uuttakin. Ainakin osaan käyttää maksupäätettä tästä lähtien. Toivon, että olisi vielä tässä viimeisillä päivillä vieläkin enemmän asiakkaita koska Heitä on mukava palvella! Olen töissä vielä 15, 18 ja 19 heinäkuuta. Voin sanoa vielä että on tämä mukavaa ollut!

Sani

Hei! olen sani, 14 vuotias nuori keminmaasta viitakoskelta. Olen ollut kohta viikon pitämässä Liedakkalan kyläyhdistyksen kesäkahvilaa. Ilmat ovat olleet aika huonoja ensimmäisen viikkoni aikana mutta aurinkokin on yleensä iltapäivästä näyttäytynyt. Huonoista ilmoista huolimatta porukkaa on käynyt ihan kiitettävästi niin uimassa kuin jätskilläkin, tylsää ei ole ollut! Rannalla on joka päivä ollut hyvä fiilis ja päivät ovat kuluneet yllättävän nopeaa. Toivottavasti viimeisellä viikollani on aurinkoisia ja lämpimiä säitä, ja tottakai paljon kävijöitä! Palvelen kahvilassa vielä 20-22.7 ja 25.7 klo 12-18.00, Tervetuloa!

Sanni

Olen Sanni Lautiosaaresta ja kolmatta kesää Liedakkalan rantakahviossa. Työ on aina ollut leppoisaa ja kioskin ylläpito mukavaa. Asiakkaita riittää, paitsi vesisateella, mutta aika kuluu silti siivotessa ja järjestellessä. Olen töissä vielä loppuviikon, perjantaita lukuunottamatta. Toivotankin omalta osaltani kaikki asiakkaat Tervetulleeksi Liedakkalan rantakahvioon nyt loppuviikolla.

Emmi

Hei olen Emmi 14 vuotias tyttö Liedakkalasta. Olen ollut elokuun ensimmäisestä päivästä asti töissä arkena ja viikonloppuna Liedakkalan kyläyhdistyksen rantakahvilassa. Viikonloppuna on ollut enemmän asiakkaita kuin alkuviikosta, koska alkuviikolla oli kylmempi ilma. Vaikka asiakkaita ei huonoilla keleillä käynyt paljon, niin aika on kulunut silti nopeasti ja töissä on ollut kivaa. Toivon viimeisille kesätyö päivilleni paljon asiakkaita! Olen palvellut tänä kesänä Liedakkalan rantakahvilassa 1.8-9.8.

Call Now Button